Nieuwe roman ‘Witter dan sneeuw’

Mijn nieuwe roman Witter dan sneeuw is nu verkrijgbaar in elke boekhandel. Steun je lokale boekhandel, vraag daar naar het boek, zij kunnen het supersnel in huis hebben!

Op vrijdag 4 juni signeer ik de eerste exemplaren van mijn roman in Boekhandel Donner (Rotterdam). Je kunt nu al een boek bestellen (met of zonder persoonlijke opdracht, lees de instructie). Je kunt ook op dat moment in de winkel langskomen. En het is dan Boekenweek, dus je krijgt er een boek bij cadeau!

Andere evenementen, die voorlopig vooral online zullen zijn, worden ook op deze site gedeeld en via de sociale media (zie ook knoppen onderaan de website ‘Volg mij’). Wil je me ergens uitnodigen? Neem contact op via de site of via de uitgever.

Het boek is er!

Witter dan sneeuw

Judith Mulder pakt direct na haar eindexamens haar spullen bij elkaar en gaat het huis uit om te gaan samenwonen. Ze laat daarmee haar heftig-religieuze, evangelische jeugd achter zich. Het is het magische jaar 2000 en niemand kan haar iets maken. Maar binnen een jaar stopt ze opnieuw de dozen en zakken van haar bestaan in een auto – en het zal niet de laatste keer zijn. Ze stort zich in studie, werk en gezin, in de liefde, maar struikelt steeds opnieuw. Kan een mens wel loskomen van het verleden? Leren we van onze fouten?

Witter dan sneeuw is het ontroerende, grappige en harde verhaal van een vrouw van deze tijd: millennial, hartenbreker, gebrokene, dochter, moeder, zondaar, feminist. Judith vertelt in razende vaart en trekt de lezer mee in haar wereld van werkellende en wilde liefde.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.