Dat was alles

We wilden leven met het optimisme van een navigatiesysteem: de wind in de rug, altijd groene verkeerslichten, racen over het drempelloos ZOAB tot je bestemming bereikt was. Dat was alles. Alles wat we wilden. 

Dat was 2014: dat je op een dag tv keek en optimisme een ander leven leek.

Maar nu dan. Wat doen we in 2015? Iets met boeken? Want potverdorie, ik zou een boek schrijven, en optimisme kan vervliegen, maar geloof me, het gaat gebeuren. Manuscript A laat ik in de la, het is tijd voor werk B. Geef nooit, nooit, nooit, nooit op, zei de sjamaan en als een sjamaan het zegt, nou, dan, eh… moet je doorlopen en op je voorhoofd tikken? Maar kijk morgen weer op mijn site. Ik ga jullie meer vertellen over manuscript B en ik heb al mijn lezers daarbij nodig. Dat is het voor nu. KISS – keep it simple, stupid! – en tot morgen.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.