Een tweede toilet, graag

Stadslog

 

Noem mij decadent, maar ik poep graag alleen.

Ik was nooit het type dat de deur van het slot liet. Op feestjes vertel ik niet wat voor drollen ik gedraaid heb. Ik laat me in supermarkten verleiden tot het kopen van misselijkmakende chemische hoogstandjes met blije namen als Citrus Sunshine en Sea Breeze om te verdoezelen dat mijn goddelijke lichaam iets zou kunnen voortbrengen dat naar stront stinkt. Als er één domein in mijn leven is dat ik graag privé houd, dan is dat de ruimte waarin ik mijn darmen leegspuit, -pruttel, -stort, of -knijp – tja, het hoe is variabel en zoals ik al zei, PRIVÉ!

De nieuwste aflevering van ‘Koper zoekt huis’ staat op Stadslog. Klik en lees verder!

 

Wil je meer lezen over mijn huizenjacht? Lees ook:

Inductiekoken, tsss…

West is het nieuwe Noord

Overal blubber

Asbest en houtrot all inclusive

Nieuwbouw is saaaaaaai

Fuck Funda

Smerige schrootjes

Bakfietsrevolutie!

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.