Reisideeën 12: reis morgen naar Rotterdam

Kom morgen naar Groos op Zondag voor een heerlijk zondagmiddagprogramma en mijn boekje Reisideeën.

Nog één keer alles wat je hier te wachten staat… toegang GRATIS! Winkel is open vanaf 13:00 uur, programma start om 14:00 uur. (Adres: Schiekade 203, dichtbij Centraal Station.)

Man met Bril koffie

– Sappenbar van Struijk Groente en Fruit

Meneer van Dalen speelt live muziek

– Schrijvers die komen voorlezen: Robbert Meijntjes, Bianca Boer en ikzelf.

– Te koop: al het moois uit Rotterdam zoals je dat alleen bij Groos vindt + mijn boekje Reisideeën.

Na de presentatie zal Reisideeën verkrijgbaar zijn bij Groos en bij v/h Van Gennep.

 

Titelpagina Reisideeën

Reisideeën close-up

Wil je meer weten over het boekje Reisideeën? Lees alle eerdere berichten nog eens terug:

Wat vooraf ging: Analoog

Inspiratiebron 1: Couperus

Inspiratiebron 2: Calvino

Eerste voorproefje: ‘ik reis niet in verbeelding, ik reis niet naar Italië, ik reis naar mijn werk. Vier dagen per week heen en weer. Ik zie veel. Ik ontdek veel. Maar ik ga van A naar B en verder niet.’

En nog een voorpublicatie: The comfort of strangers

Over het maken van dit boekje: de fotoshoot en de cover en een voorpublicatie in echte ‘opmaak’.

Een gouwe ouwe in de categorie ‘reisideeën’ ging over reizende studenten en een recente ging over een reis voor mijn werk. Mijn laatste drie reisideeën schreef ik vanaf de camping. Met onze tent, mijn leesvoer, en notities vanaf de camping.

En wie dit alles heerlijk lezen vindt, en het boekje al gelezen heeft en meer wil, moet eens de zoekfunctie (onder dit bericht) gebruiken en ‘logboek’ typen. Begin bij Logboek Lieren en lees alle berichten tot en met Logboek Lieren 17. Mooi hè, reisideeën.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.